040-254 00 66 info@swove.nl

Word vriend van SWOVE

SWOVE wordt voor het overgrote deel gefinancierd door de gemeente Veldhoven. Daarnaast zijn vrienden en sponsoren nodig om ons uitgebreide dienstenpakket aan te kunnen blijven bieden. Stichting Vrienden van SWOVE zet zich in om donaties en giften binnen te halen bij particulieren en bedrijven.

Gaat jouw hart sneller kloppen van onze activiteiten en inzet voor de ouderen van Veldhoven? Dan kun je ons steunen door een (eenmalige) gift over te maken op NL40 RABO 0349 6726 95 t.n.v. Vrienden van SWOVE. Tweemaal per jaar ontvang je dan van ons een uitgebreide nieuwsbrief waarin we je bijpraten over onze organisatie en activiteiten. Je ontvangt ook een uitnodiging voor onze interessante thema-avonden, die we exclusief voor onze vrienden organiseren.

Omdat we een ANBI-status hebben, is deze gift onder bepaalde omstandigheden af te trekken van de inkomstenbelasting. Voor bedrijven kan dit interessant zijn.

Stel jouw vraag of meld je aan!

Met ons in contact komen is niet moeilijk.
Loop gerust eens binnen, bel of mail ons, dan verwijzen we je graag naar de juiste activiteit of geven antwoord op je vragen.

040-2540066

Sterrenlaan 15
5503 BG Veldhoven

Ga naar de inhoud