040-254 00 66 info@swove.nl

Vacature: Vrijwilliger Ter Zijde

Inwoners van Veldhoven die lijden aan dementie of een terminale ziekte, zijn gebaat bij professionele ondersteuning. SWOVE biedt die hulp door vrijwilligers in te zetten die de kwaliteit van leven bij de cliënt als de mantelzorger een boost kan geven.

Wij zoeken:

Vrijwilligers die opgeleid willen worden tot ondersteuner bij de hierboven beschreven doelgroep. Mensen die het fijn vinden een luisterend oor te bieden, die praktisch ingesteld zijn, snel kunnen schakelen en er willen zíjn voor hen die het nodig hebben.

Op vaste tijden bezoek en ondersteun je de cliënten die aan je toegewezen zijn. Die bezoeken zijn altijd bij de mensen thuis; het is dus fijn als je over eigen vervoer beschikt.

Wat bieden wij:

Doordat je cliënten intensief begeleid in een moeilijke periode van hun leven, heb je ondersteuning nodig. Die bieden we in de vorm van passende (bij)scholing en begeleiding van de coördinator. De uren die je werkt voor SWOVE worden in overleg bepaald; je mag zelf aangeven hoeveel uur per week je inzetbaar bent.

Naast een invulling van je vrije tijd die je heel veel voldoening kan geven, krijg je je reiskosten vergoed, ontvang je een leuke attentie met Kerst en jaarlijks een uitnodiging voor de Vrijwilligersdag. Je bent uiteraard verzekerd tijdens de uren die je ingezet wordt.

Interesse?

Wil je meer weten over de invulling van deze functie? Denk je dat je geschikt bent en heb je de juiste instelling? Nodig jezelf dan uit voor een kop koffie met Ellen Stevens, coördinator Vrijwillig Ter Zijde, via 040-2540066 van ma t/m vrij tussen 8.30 uur en 12.00 uur of via mail vtz.veldhoven@swove.nl

Stel jouw vraag of meld je aan!

Met ons in contact komen is niet moeilijk.
Loop gerust eens binnen, bel of mail ons, dan verwijzen we je graag naar de juiste activiteit of geven antwoord op je vragen.

040-2540066

Sterrenlaan 15
5503 BG Veldhoven

Ga naar de inhoud