040-254 00 66 info@swove.nl

Vacature: maaltijdbezorger

Dagelijks genieten ouderen in Veldhoven van een vers bereide warme maaltijd. Die worden bezorgd door vrijwilligers die het een uitdaging vinden om te zorgen dat de boxen op tijd afgeleverd worden, zodat de cliënten direct aan tafel kunnen.

Wij zoeken:

Chauffeurs! Mensen die beschikken over een eigen auto, die via een vastgestelde route ervoor willen zorgen dat er op tijd gegeten kan worden. Mensen die klantgericht zijn, die ‘een heer in het verkeer’ zijn, die makkelijk contact maken, goed weten te communiceren én die signalen oppikken van cliënten. Deels ben je de ogen en oren van onze welzijnsorganisatie.

We vragen beschikbaarheid op werkdagen tussen 11.15 en 13.15 uur.

Wat bieden wij:

Een zelfstandige functie waarbij je met veel mensen in contact komt. Een prettige werksfeer met leuke collega’s. Een kilometervergoeding van € 0,32 per kilometer, elk jaar een uitnodiging voor de Vrijwilligersdag, een attentie met Kerst en natuurlijk een WA/Ongevallenverzekering.

Interesse?

Is autorijden je hobby en zet je je graag in voor je medemens? Stuur dan meteen een bericht naar Marianne van der Ven of bel haar. In een oriënterend gesprek kan gekeken worden of de maaltijden voortaan in jouw auto naar de inwoners van Veldhoven gebracht gaan worden.

Bel naar 040-2540066 van ma t/m vrij tussen 8.30 uur en 12.00 uur of mail naar info@swove.nl.

Stel jouw vraag of meld je aan!

Met ons in contact komen is niet moeilijk.
Loop gerust eens binnen, bel of mail ons, dan verwijzen we je graag naar de juiste activiteit of geven antwoord op je vragen.

040-2540066

Sterrenlaan 15
5503 BG Veldhoven

Ga naar de inhoud