040-254 00 66 info@swove.nl

Vacature: Gastheer of gastvrouw bij een eetpunt

Elke werkdag bieden wij senioren uit Veldhoven de gelegenheid om gezellig samen een gezonde warme maaltijd te komen eten. Tussen 12.30 en 14.00 uur komen de ouderen samen op een eetpunt waar ze genieten van een vastgesteld drie-gangen-menu. Na afloop blijven de meeste gasten nog even gezellig napraten bij een kopje koffie.

Wij zoeken:

Vrijwilligers met een hart voor senioren die het gezellig vinden om de maaltijden te begeleiden. Die snappen hoe je een gezellige, warme sfeer creëert en hoe je een lekkere en gezonde maaltijd verzorgt. Mensen die gastvrijheid uitstralen, goed kunnen buurten, enthousiast en vriendelijk zijn en die problemen kunnen oplossen die zich voordoen.

Wat bieden wij:

Naast een zinvolle invulling van je vrije tijd en een aantal gezellige eetmomenten, bieden wij je begeleiding en ondersteuning door een coördinator. Je werkt in een klein team met een goede werksfeer, hebt doorgroeimogelijkheden en krijgt elk jaar een uitnodiging voor de Vrijwilligersdag. Met kerst krijg je een leuke attentie, maandelijks je reiskosten vergoed en natuurlijk ben je verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen.

Interesse?

Lijkt het je iets? Hou je van koken en van mensen? Neem dan contact op voor een nadere kennismaking met Marianne van der Ven via 040-303 88 67 of maaltijden@swove.nl.

Stel jouw vraag of meld je aan!

Met ons in contact komen is niet moeilijk.
Loop gerust eens binnen, bel of mail ons, dan verwijzen we je graag naar de juiste activiteit of geven antwoord op je vragen.

040-2540066

Sterrenlaan 15
5503 BG Veldhoven

Ga naar de inhoud