040-254 00 66 info@swove.nl

Dat bedrijfsvrijwilligers goed onze klanten kunnen verwennen, bleek afgelopen weken. Twee verschillende bedrijven (Philips en DHL) hebben medewerkers de kans gegeven om vrijwilligerswerk te doen bij SWOVE. De Stichting Samen voor Eindhoven had gezorgd voor de juiste match. Het resultaat is om nog lang over na te praten.

In mei was er een gezellige en lekkere high tea voor 45 mantelzorgers geweest. Deze week mochten 5 gasten van SDDD mee op een uitje. Ze lieten zich prinsheerlijk in de rolstoel naar het tuincentrum brengen waar natuurlijk eerst alle bloemen plantjes bekeken werden. Een mevrouw reageerde tevreden “En daar kregen we ook nog een flink stuk gebak, én we mochten ook nog kiezen ook!”.

Met de A van aandacht zijn alle mensen verwend. We gaan snel kijken of we voor het najaar weer nieuwe groepen bedrijfsvrijwilligers kunnen vinden. Want een high tea is altijd heerlijk en een tuincentrum is voor Kerst erg mooi!

Lijkt dit je ook leuk om zoiets eens met je collega’s/familie te doen? Neem contact op met Marianne van der Ven (m.vanderven@swove.nl).

Ga naar de inhoud