040-254 00 66 info@swove.nl

Vacature: Samen de dag door (dagbesteding)

Niet iedereen heeft een druk sociaal leven. Er zijn senioren die moeilijk de dag door kunnen komen en behoefte hebben aan een zinvolle invulling van hun dagen. Daarvoor is Dagbesteding ‘Samen de dag door’ opgezet. Zonder WMO-indicatie kunnen senioren er terecht; vrijwilligers van SWOVE ondersteunen en begeleiden de groep.

Wij zoeken:

Vrijwilligers met een hart voor senioren, die weten hoe je mensen kunt stimuleren en motiveren om gezelschap op te zoeken. Die de bezoekers van de dagbesteding zíen, die voelen waar behoefte aan is, daarop in weten te spelen en die beschikken over een gastvrije houding.

We zoeken enthousiaste mensen die op een vaste dag in de week, of op invalbasis, ons team willen komen versterken. Op weekdagen worden de gasten ontvangen van 9.30 uur tot 13.30 uur. Als gastheer/gastvrouw ben je vanaf 9.00 uur aanwezig voor voorbereidende werkzaamheden.

Wat bieden wij:

Naast een ontzettend leuke invulling van je eigen dag, in een gezellig klein team met goede werksfeer, bieden we je actuele (bij)scholing en passende begeleiding van de coördinator. Uiteraard trakteren we je jaarlijks op een vrijwilligersdag, is er een leuke attentie met kerst, krijg je een reiskostenvergoeding, ben je verzekerd en zijn er doorgroeikansen.

Interesse?

Neem contact op als je denkt dat deze vrijwilligersfunctie iets voor je is. Maak een afspraak met coördinator Ans van Kasteren voor een oriënterend gesprek op 040-2540066 of via mail: A.kasteren@swove.nl.

Stel jouw vraag of meld je aan!

Met ons in contact komen is niet moeilijk.
Loop gerust eens binnen, bel of mail ons, dan verwijzen we je graag naar de juiste activiteit of geven antwoord op je vragen.

040-2540066

Sterrenlaan 15
5503 BG Veldhoven

Ga naar de inhoud