Informerend Huisbezoek

Veldhovenaren waar SWOVE de laatste 2 jaar geen contact mee heeft gehad, ontvangen in het jaar dat ze 80 of 85 jaar worden een uitnodiging voor een informerend huisbezoek.

Een geschoolde vrijwilliger komt, als u dat wilt, bij u thuis langs om u vrijblijvend en kosteloos te informeren over allerlei voorzieningen voor senioren op het gebied van welzijn, wonen en zorg binnen de gemeente Veldhoven. U kunt hierbij denken aan sociale contacten, vervoersmogelijkheden, financiële regelingen enzovoorts. Misschien is de voorziening nu nog niet nodig, maar met het oog op de toekomst is het altijd goed om geïnformeerd te zijn.

Senioren die 75 jaar worden, ontvangen in dat jaar, een uitnodiging voor een verjaardagsfeest voor alle 75 jarigen van Veldhoven. Deze bijeenkomst vindt één maal per jaar plaats.

Tijdens de bijeenkomst wordt u feestelijk ontvangen, is er informatie over diverse onderwerpen en heeft u de gelegenheid om onder genot van een hapje en drankje met elkaar te praten. Daar treft u ook één van onze vrijwilligers die het informerend huisbezoek uitvoeren bij de 80- en 85-jarigen.

Meer informatie? Neem dan contact op met Deveny Koch; 040- 303 88 71