Maaltijdvoorziening

Smakelijk eten! Ook als u niet zelf kunt koken…
Goed eten is belangrijk!

Ieder mens moet eten om gezond en fit te blijven. Als je dat niet doet loop je een hoger risico ziek te worden. Vitamines, mineralen en eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen om gezond en vitaal te blijven. Dagelijks een goede warme maaltijd met zoveel mogelijk afwisseling zorgt voor weerstand.

De warme maaltijdvoorziening van SWOVE is een primaire preventieve voorziening die een bijdrage levert aan Uw zelfstandigheid en zelfredzaamheid, die betaalbaar is en die de mantelzorger ontlast. Maar die ook een belangrijke ondersteuning biedt aan uw sociale participatie en de vergroting van u eigen netwerk. De maaltijden zijn gevarieerd, seizoensgebonden en vooral lekker, uiteraard houden wij rekening met uw dieetwensen.

Neem gerust contact op met Marianne van der Ven; 040- 303 88 67 of mail ons: maaltijden@swove.nl

Samen uit eten

SWOVE, PVGE en de KBO bieden de ouderen van Veldhoven de mogelijkheid aan om 1 keer per maand gezamenlijk te dineren in een plaatselijk restaurant in Veldhoven. U eet gezellig samen in een groepje aan tafel. Voor een vast bedrag kan een maaltijd genuttigd worden (vooraf vastgesteld €17,50), de drankjes zijn voor eigen rekening. Graag bij aanmelding doorgeven of u kiest voor vis of vlees.

U dient zich vooraf op te geven bij Gerrie Berden: 040-2536700 / 06-40326757 óf Gerry van Tuijl : 040-2542400 / 06-25471418. Als u zich niet opgeeft kunt u helaas ook niet deelnemen.
Vervoer is op eigen gelegenheid. De avond start om 17.30uur.

Houdt onze agenda in de gaten voor de data voor samen uit eten.

Ontmoeting in de wijk

Om de 10 weken vindt, in samenwerking met Oktober, ontmoeting in de wijk plaats. Buurtbewoners in en rondom ontmoetingscentrum Zeelst en het Rundgraafpark worden uitgenodigd om samen te dineren. Hiervoor is aanmelding verplicht en kan een deelname cheque gekocht worden op één van de locaties. Kosten bedragen € 15,- per persoon exclusief drank. Graag betalen bij aanmelding. Drank wordt op de avond zelf betaald.

Ontmoetingscentrum Zeelst: reserveren bij het wijkinfoservicepunt van Ontmoetingscentrum Zeelst (geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.30 tot 12.30 uur) of bellen naar 040 – 293 58 90).
Rundgraafpark: reserveren bij het wijkinfoservicepunt van Rundgraafpark (geopend op dinsdag en donderdag van 9.00uur tot 10.00 uur).