Terug naar nieuws

Welzijnswerker met gevoel voor ouderen gezocht!

Oud worden wil iedereen, oud zijn is een heel ander verhaal. Ouderen in Veldhoven mogen op hun eigen manier waardig en aangenaam ouder worden. Daarom zet welzijnsorganisatie Swove zich in om senioren en hun mantelzorgers te ondersteunen gedurende ‘de oude dag’.  

Wie is Swove?

Met 175 vrijwilligers en 12 beroepskrachten wordt hard gewerkt aan het behoud van de kwaliteit van leven van ouderen. Ondersteuning en activiteiten voor ontmoeting en ontspanning voor ouderen en mantelzorgers zijn de pijlers waarop Swove drijft. Samen met zowel landelijke als lokale partners wordt gebouwd aan een netwerk waar alle ouderen van Veldhoven een beroep op kunnen doen.

Wie zoeken wij?

Om alle werkzaamheden zo goed mogelijk te kunnen blijven uitvoeren, is Swove op zoek naar een Welzijnswerker die in contact staat met ouderen, die oprechte interesse heeft in de doelgroep en die verbindingen weet te leggen.

Als nieuwe collega zien we graag iemand die actief en creatief meedenkt in de ontwikkelingen op het gebied van ouderen. Weet jij te verbinden, hou je van aanpakken en word je blij van netwerken? Ben je pragmatisch, proactief en innovatief en heb je visie? Dan is deze job echt iets voor jou!

Wij vragen iemand met HBO werk- en denkniveau, die op zoek wil naar ouderen, vrijwilligers en mantelzorgers in Veldhoven, die activiteiten wil organiseren en coördineren, aanspreekpunt wil zijn voor onze doelgroepen en het fijn vindt om kennis te delen.

Wat we jou bieden

Je krijgt er natuurlijk ook veel voor terug. Een super uitdagende baan in een prettige en informele werkomgeving, met waardering voor eigen inbreng. Je gaat werken in een klein team, waarin je kunt bouwen aan een eigentijdse visie én je netwerk binnen het ouderenwerk. We bieden in eerste instantie een jaarcontract voor 32-36 uur per week.

Enthousiast geworden?

Nog steeds niets gelezen waar je ‘nee’ tegen zou kunnen zeggen? Zeg dan ‘ja’ en stuur je motivatie en je cv naar a.kuik@swove.nl. Reageer meteen (in ieder geval vóór 1 september), dan zitten we misschien al snel aan de koffie voor een nadere kennismaking!

Heb je nog vragen, dan mag je Ans natuurlijk ook bellen, zij praat je graag bij: 040-303 88 68.