Terug naar nieuws

Veldhoven Gezond Actie!

Cordaad heeft samen met andere organisaties de Veldhoven Gezond actie opgezet. Van 4 t/m 24 april vinden er in en rondom de Veldwijzer verschillende activiteiten plaats. U kunt hieronder in de tekst en in onze agenda lezen welke activiteiten er door SWOVE zijn georganiseerd. U kunt zich aanmelden via 040- 254 00 66 of u aanmelden via de website van Cordaad: https://www.cordaadwelzijn.nl/veldhovengezond/. Wij hopen u bij een van deze activiteiten te mogen begroeten. Graag tot dan!

Activiteit 1: Cultuurwandeling Het Oude Slot
Wat: Een mooie kunst- kijk wandeling door het museum en de mogelijkheid bij mooi weer om van de tuin en omgeving te genieten. De mogelijkheid om koffie en thee te gebruiken in het museum is op eigen kosten.
Datum: woensdag 13 april inloop vanaf 13.30 /14.00
Locatie: Museum ‘T Oude Slot Hemelrijken 6 5502 Veldhoven

Activiteit 2: Belevingstocht
Wat: Een wandeling door de belevingstuin die op dit moment in het voorjaar zijn ontluikende schoonheid al wat laat zien. Daarbij de informatie over wat een tuin en groen met de mens doet. Alsook wat beweging betekent voor een gezonde leefstijl. Koffie en thee zijn gratis.
Datum: donderdag 14 april vanaf 14.00 bent u welkom.
Locatie: St. Ambrosius Berkt 37 5507 LK Veldhoven

Activiteit 3: “samen drinken we een bakske koffie”
Wat: Wil je een wandeling maken en kennis maken met andere mensen? Sluit je aan bij een wandelactiviteit van SWOVE op woensdag 13 april om 10:00 uur. We maken op deze dag een wandelgroepje en je kunt van start. Na afloop ontvang je een lekker kopje koffie in de huiskamer van De Veldwijzer, Sterrenlaan 15.
Datum: Woensdag 13 april vanaf 10:00 uur.
Locatie: De Veldwijzer, Sterrenlaan 15, 5503 BD Veldhoven