Terug naar nieuws

Veldhopper feestje: 30.000 blije ouderen!

Veldhopper, de vervoersdienst van SWOVE voor kwetsbare ouderen, heeft sinds de start 30.000 ouderen blij gemaakt met een ritje door een Veldhopper chauffeur. Een hele prestatie die we niet ongemerkt voorbij hebben laten gaan. Samen met een aantal ouderen en een flinke groep chauffeurs hebben we hier afgelopen donderdag even bij stil gestaan.

De aanwezige ouderen zijn zeer tevreden met de enthousiaste chauffeurs van Veldhopper. Een chauffeur verteld “De dankbaarheid die je krijgt van de ouderen, daar doe je het voor. Ze prijzen je de hemel in, dat is mooi meegenomen! Je doet het omdat ze het nodig hebben, zonder een Veldhopper ritje komen ze soms nergens meer. Als je de ouderen blij kan maken, dan ben ik dat zelf ook. En dit hebben we dus samen 30.000 keer gedaan!”.

Anke van Hest, coördinator van Veldhopper: “SWOVE is erg blij dat er zo goed gebruik gemaakt wordt van deze dienst. En het is fijn  om de vrijwilligers tussendoor te bedanken. Daarom dus een kleine feestje. Om te zorgen dat we in 2020 alle vervoersvragen kunnen inplannen, zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die met hun eigen auto één of meerdere ritjes per week willen rijden. Het zou jammer zijn als we ouderen teleur moeten stellen omdat we niet genoeg vrijwilligers hebben. Dit kan op vaste of invalbasis”.

Meer weten van Veldhopper: klik hier.