Terug naar nieuws

Tijd voor een feestje: Samenwerking bestaat 1 jaar!

Sinds 1 jaar kunnen ouderen die gebruikmaken van SWOVE-maaltijdservice genieten van de maaltijden die verzorgd worden door De Maaltijdservice.

Of het nu om een warme of koude maaltijd gaat, iedere dag is er weer iets anders te kiezen. Dat was de voornaamste reden om een jaar geleden de samenwerking met De Maaltijdservice aan te gaan. Naast een ‘Menu du Chef’ (dagmenu) kan er elke dag gekozen worden uit maar liefst vijf ‘A la Carte menu’s’ (keuzemenu). Favoriete maaltijd bij onze deelnemers is het sukadelapje, rode kool met appeltjes en aardappelpuree.

Onze deelnemers zijn erg te spreken over de kwaliteit van het eten. Voor veel ouderen zijn thuismaaltijden ideaal wanneer zij niet meer in staat zijn zelf te koken of wanneer er onvoldoende zin bestaat om in de keuken te staan. Met SWOVE-maaltijdservice kunnen ouderen in Veldhoven gezond en lekker blijven eten.

Wilt u meer informatie of wilt u zelf maaltijden bestellen, bel dan naar SWOVE 040-254 00 66. Bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur.