Terug naar nieuws

SWOVE start met “Morgen Gezond Weer Op Challenge”

SWOVE start met “Morgen Gezond Weer Op Challenge”

 

Nu de Coronacrisis alweer ruim een half jaar een grote stempel drukt op ons bestaan, wordt het tijd om ons te bezinnen op hoe we de komende tijd richting aan ons leven gaan geven. Zijn er ondanks alle beperkingen toch nog mogelijkheden om er het beste van te maken? Kunnen we onze kwaliteit van leven nog een duwtje in de rug geven?

“Vanwege Corona zijn veel Veldhovense senioren meer dan ooit aan huis gebonden. Veel activiteiten voor senioren zijn afgelast en uit angst voor besmetting komt er geen tot weinig bezoek. Dit zijn factoren die afbreuk doen aan de kwaliteit van leven van de betrokkenen”.

Bij SWOVE denken we in mogelijkheden en daarom hebben we de “Morgen Gezond Weer Op Challenge” in het leven geroepen. Met deze challenge, die een week duurt, willen we alle 50-plussers in Veldhoven uitdagen om na te denken over de verschillende leefgebieden die van invloed zijn op hun kwaliteit van leven. Dit doen we door dagelijks een opdracht te sturen in de vorm van enkele vragen die aanzetten tot bezinning en actie. Door deel te nemen aan de challenge, krijgt men inzicht in de leefgebieden die extra aandacht nodig hebben en waarmee men naderhand zelf, met behulp van een praktisch overzicht zelf aan de slag kan. Mochten er naar afloop van de challenge vragen naar boven komen waar de deelnemers zelf niet uitkomen, dan staan de ouderenadviseurs van SWOVE voor hen klaar.

Geïnteresseerden kunnen deelnemen via Facebook, per mail of via de post. Als u via mail of per post deel wilt nemen, kunt u zich tot 22 september aanmelden via info@swove.nl of telefonisch op nummer 040-254 00 66.

De “Morgen Gezond Weer Op Challenge” vindt plaats van donderdag 24 tot en met woensdag 30 september. Deelname aan de challenge doet u voor zichzelf, is gratis, leuk en verplicht u tot niets. Dus wilt u een positieve wending aan uw leven geven, meldt u zich dan vooral aan.