Terug naar nieuws

SWOVE in BEWEGING: wie helpt?

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die eens in de week actief met 3 bewegingstoestellen in de weer wil gaan. En dit, jawel, in de mooiste belevingstuin voor dementie in Veldhoven.

De dag en het tijdstip zijn nog nader in te vullen. Het gaat om ongeveer één tot anderhalf uur per week met een groepje mensen die zichzelf aanmelden bij SWOVE of er toevallig zijn.

De Belevingstuin is er voor alle burgers in Veldhoven maar is specifiek ontworpen voor mensen met de ziekte dementie. Er is daarom heel goed gelet op veiligheid; ronde vormen, ruiken, zien, horen en proeven, voelen en bewegen. Daarnaast is buiten zijn en bewegen heel erg goed voor onze algehele gezondheid. De beweegtoestellen worden eind April geplaatst en het zou mooi zijn als er eens in de week echt aandacht is om deze te gebruiken.

SWOVE gaat zich inzetten om vele burgers en groepen naar de tuin te krijgen. Dagbesteding “Bij-een in het Groen” is er op woensdag- en zaterdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur en op dinsdag is de Archipel met een dagbesteding aanwezig.

De openingstijden zijn van zonsopgang tot zonsondergang en de tuin is vrij te bezoeken.

Wie o wie vind het leuk en fijn om dit zingeving traject aan te gaan?

We horen het graag,

Reacties kunnen naar Swove 040-2540066 of C.heijden@swove.nl of  B.Delfsma@swove.nl