Terug naar nieuws

Specsavers steunt SWOVE met mooi bedrag

Voor het 10e jaar op rij hebben klanten van Specsavers met hun aankoop weer een financiële bijdrage kunnen leveren aan goede doelen via Stichting Specsavers Steunt. Voor Specsavers Veldhoven was dit in 2019 SWOVE Stichting Welzijn Ouderen Veldhoven, waarvoor 900,00 euro is gespaard. Afgelopen week is door de medewerkers van de winkel de cheque aan SWOVE Stichting Welzijn Ouderen Veldhoven overhandigd. (Bron; Veldhovens Weekblad)

VELDHOVEN - Jeroen van der Heijden, opticien van Specsavers Veldhoven: “Door voor elk verkocht montuur en hoortoestel een vast bedrag opzij te leggen, sparen wij elk jaar een mooi bedrag voor een goed doel bij ons in de buurt. Wij vinden het ontzettend fijn om hen deze schenking te kunnen doen namens de winkel en natuurlijk onze klanten. We weten namelijk hoe lastig het is voor lokale initiatieven om aan voldoende financiering te komen. Op deze manier dragen we graag ons steentje bij.”
De Specsavers-winkelteams zijn erg betrokken bij de lokale gemeenschap en die betrokkenheid zet de winkelketen zonder meer dan ook graag om in actie. Daarom is in 2010 de Stichting Specsavers Steunt in het leven geroepen. Sinds de oprichting van deze stichting is er al ruim 2,5 miljoen euro aan maar liefst zo’n 1.500 doelen gedoneerd!

www.stichtingspecsaverssteunt.nl