Terug naar nieuws

Rotary Club Eindhoven laat mantelzorgers genieten

“Het doel ‘even de mantelzorger laten genieten’ is absoluut bereikt!”. Dit was een van de vele tevreden reacties na afloop van de gezellige middag in het Ontvangstlokaal De Bierparel. Rotary Club Eindhoven had onze mantelzorgers uitgenodigd op 16 maart voor een geheel verzorgde rondleiding bij de Budelse Brouwerij.

Een van de eigenaren van de Brouwerij, Corine Arts, vroeg kort de aandacht om de mensen welkom te heten. Aan haar warme woorden merkte je meteen dat zij goed wist wat het werk van een mantelzorg inhield.

Na de koffie/thee met lekker gebak werd de groep gesplitst. De helft kreeg een rondleiding o.l.v. Corine Arts en de andere helft kreeg een leuke bierquiz waar natuurlijk veel soorten bier geproefd moesten worden. De sfeer zat er gauw in en er was de ‘pittige’ strijd voor de eerste prijs!

Tegen 17.00 uur was iedereen weer terug in het proeflokaal, kreeg men een biertje aangeboden, een bijzonder heerlijke hapje en een Brabants worstenbroodjes. Tot slot kreeg men ook nog een attentie mee naar huis. De middag was écht een blijk van waardering vanuit Rotary Club Eindhoven
De mantelzorgers hebben erg genoten. Heel erg bedankt Rotary Club Eindhoven!

Bekijk hier de foto’s van deze middag