Terug naar nieuws

De mantelzorgweek is gestart

Zaterdag 9 november is de mantelzorgweek gezellig gestart met een meezing middag o.l.v. koor Cantare in de muziekschool Art4U. Tijdens deze openingsmiddag mochten de mantelzorgers degene voor wie ze zorgen ook meenemen. Want samen naar een leuk uitje gaan is natuurlijk leuker dan alleen. Wethouder Mariënne van Dongen sprak de waardering uit aan de mantelzorgers en zong uit volle borst mee.

Cantare had een gevarieerd Nederlandstalig repertoire op het programma gezet en werd begeleid door een pianist op de vleugel. Veel liedjes waren erg bekend en werden door de mantelzorgers uit het hoofd meegezongen. Tussendoor was er natuurlijk genoeg tijd om elkaar te ontmoeten en wat lekkers te eten en te drinken.

De mantelzorgers kunnen de rest van de week nog aansluiten bij een van de overige activiteiten: boogschieten, een creatieve activiteit, een rondleiding achter de schermen bij De Schalm, een interactieve lezing over het gebruik van paddenstoelen in je eten, een bewegingsochtend of een potje bowlen. Bij de meeste activiteiten is nog wel een plaatsje vrij. Opgeven via mantelzorg@swove.nl.

Bekijk hier de fotoreportage van deze middag.