Terug naar nieuws

Mantelzorgers in gesprek met wethouder van Dongen

We snakken allemaal naar contact en ‘elkaar ontmoeten’. Maar met een groep bij elkaar komen, dat zit dat er nog even niet in. Het Steunpunt Mantelzorg heeft een alternatief bedacht: een digitale ontmoeting tussen mantelzorgers en wethouder Mariënne van Dongen.

Op woensdag 24 maart gaan we tussen 14.00 en 15.00 uur via Teams met elkaar in gesprek. Wethouder van Dongen: “Ik hoor graag hoe het met jullie gaat en hoe jullie het volhouden. Heb je ondersteuning nodig en daar een idee voor? Laat het me weten. En als je over een heel ander onderwerp van gedachten wilt wisselen, kan dat natuurlijk ook. Ik kijk ernaar uit!”. Het is natuurlijk niet zo leuk als samen in een ruimte met koffie/thee en wat lekkers contact maken, maar een digitale ontmoeting is toch ook weer een nieuwe ervaring!

Dus heb je de wethouder iets te vragen en/of wil je haar iets laten weten: doe met ons mee!

Hoe gaat het te werk? Mail naar mantelzorg@swove.nl of bel 040- 253 42 30 ons als je deel wilt nemen. Geef je e-mailadres door waar je op 24 maart de link op wil krijgen. Om 14.00 uur klik je daarop en dan wordt je toegelaten voor de meeting. Het gebruik van Teams kan via je browser op je PC of via je telefoon via de app van Microsoft Teams.