Terug naar nieuws

Koelverse maaltijden vanaf 16 augustus

Maaltijdservice SWOVE, ook koelvers maaltijden

SWOVE biedt sinds jaren twee opties aan in hun maaltijdservice. Oudere inwoners van Veldhoven, die hun warme maaltijd in gezelschap willen eten, kunnen op vier eetpunten in Veldhoven aanschuiven. Als echter deze voorkeursoptie niet haalbaar is, kan SWOVE de warme maaltijd ook thuisbezorgen. Vanaf 16 augustus 2018 biedt SWOVE een derde optie aan n.l. een koelvers maaltijd thuisbezorgd. Deze kan eenvoudig opgewarmd worden wanneer het de klant uitkomt.

We weten dat een maaltijdservice vaak beslissend kan zijn voor de vraag of ouderen wel/niet zelfstandig kunnen blijven wonen. Maar we weten ook dat de vraag van de klant veranderd. Men wil meer keuzemogelijkheid en zelf bepalen wanneer men eet. Met het aanbieden van ook een koelvers maaltijd speelt SWOVE in op de vraag van de klant.

Voor onze maaltijdservice op de eetpunten en voor de thuisbezorging werken we samen met Catering Content uit Westerhoven. Zij koken elke dag verse maaltijden die door de vrijwilligers van SWOVE warm aangeboden kunnen worden in Veldhoven. Vanaf 16 augustus gaan zij nu ook de koelversmaaltijden voor SWOVE bereiden.
Koelvers maaltijden worden na bereiding direct teruggekoeld waardoor vitamines, smaak, voedingswaarden, geur en kleur behouden blijven. De maaltijd bestaat, net zoals de warme maaltijd, uit 3 gangen. Als men kiest voor een koelvers maaltijd, is er voor elke dag keuze uit menu A en B.

Informatie over Maaltijden
Als u interesse heeft of meer wilt weten, kunt u tussen 09.00 uur en 12.00 uur
contact opnemen met 040-2540066.