Terug naar nieuws

Graag stel ik mezelf aan u voor als nieuwe project- en maaltijdcoördinator

Beste Allemaal,

Na een warm en hartelijk welkom ben ik, Marianne van der Ven – van Alst, met veel enthousiasme gestart bij SWOVE. Enkele van u heb ik telefonisch gesproken, maar met vele nog niet. Graag maak ik met u persoonlijk kennis, omdat niet met iedereen meteen mogelijk is stel ik mezelf alvast via deze weg graag aan u voor.

Ik ben geboren en getogen in Veldhoven (klein uitstapje naar Meerhoven gehad) en woon samen met mijn man Rudy en twee dochters Rosa en Nina in Veldhoven. Ik ben betrokken bij ons familiebedrijf, maar laat meer los, draag over en ga mijn hart verder volgen. In mijn vrije tijd ben ik betrokken bij de organisatie van de ELE rally als Business & sponsoring coördinator. Waar mogelijk help ik op OBS Dick Bruna en bij BIO Korfbal. Ik sport bij de buren van SWOVE, Slim Bezig, en houd van het bourgondische leven en gezelligheid met familie en vrienden.

Mensen en uitdagingen aan elkaar verbinden, dat is mijn drive. Ik doe wat ik zeg en zeg wat ik doe. Ik ben een dynamisch, verbindend, klantgericht en organiserend persoon. Actief samenwerken met alle betrokkenen en belanghebbenden is voor mij vanzelfsprekend. Ik luister, organiseer, regel en plan de taken en activiteiten met het doel om zowel voor de interne als externe partijen een tevreden resultaat te behalen! Met veel enthousiasme ga ik ook de functie als project- en maaltijdcoördinator bij SWOVE invulling geven.

Graag ontmoet ik u persoonlijk, uiteraard mag u mij ook benaderen per email m.vanderven@swove.nl of via 040-2540066

 

Hartelijke groet,

Marianne van der Ven – van Alst