Terug naar nieuws

Gezocht: Mantelzorgers die zorgen voor een naaste op de PG-afdelingen van Oktober Merefelt 

Gezocht: Mantelzorgers die zorgen voor een naaste op de PG-afdelingen van Oktober Merefelt 

Beste mantelzorgers,

Ik ben Neeltje Oremans, vierdejaars studente aan de opleiding Toegepaste Gerontologie aan de Fontys Hogescholen in Eindhoven. Mijn opleiding zet zich in op het behouden en verbeteren van de kwaliteit van leven van ouderen. Dit jaar mag ik gaan afstuderen!

Voor mijn afstuderen ben ik op zoek naar mantelzorgers die zorgen voor een naaste op de PG-afdelingen van Oktober Merefelt. De zorg leunt steeds vaker op de mantelzorgers wat de nodige wensen en behoeften met zich mee kan brengen. Om hierop in te spelen is het doel van mijn onderzoek de behoeften van u als mantelzorger op te halen en uiteindelijk naar behoefte te kunnen ondersteunen. Hier ga ik graag met u over in gesprek.

Tijdens dit gesprek zullen de volgende onderwerpen aan bod komen: Samenwerking, Ondersteuning, Facilitering, Afstemming, Overbelasting en Familieparticipatie. Het gesprek zal volledig anoniem worden verwerkt in mijn onderzoek en zal maximaal een uur duren.

Ben of kent u een mantelzorger die zorgt voor een naaste op de PG-afdelingen van Oktober Merefelt? Dan kom ik graag met u in contact. Laten we elkaar snel ontmoeten! 🍀

 

Email: n.oremans@swove.nl

Telefoonnummer: 040 254 00 66

 

Hartelijke groet,

Neeltje Oremans