Terug naar nieuws

Deveny, onze nieuwe ouderenadviseur

Per 19 juli is Deveny onze nieuwe collega ouderenadviseur. Zij vervult de functie van Bas Delfsma, die bij Medido  als zorgconsulent een nieuwe carrière is begonnen.

Dag lieve allemaal,

Na een aantal fijne gesprekken bij SWOVE heb ik een warm en fijn gevoel om te starten bij deze mooie organisatie. Met enkele van jullie heb ik al kennis mogen maken, maar met vele nog niet. Graag vertel ik je wat over mijzelf, zodat je een idee krijgt over wie ik als persoon ben.

Ik ben sinds een jaar woonachtig in Valkenswaard en heb hiervoor altijd in Eindhoven gewoond. In Valkenswaard ben ik gaan samenwonen met mijn vriend Koen. Als persoon zou ik mezelf omschrijven als spontaan en zorgzaam. In het dagelijks leven geniet ik er van dingen te ondernemen met de mensen die ik lief heb. Daarnaast vind ik het heerlijk om te fotograferen, een passie die ik sinds enkele jaren volg. Naast de fotografie vind ik het ook leuk om met media en vormgeving bezig te zijn.

Alhoewel ik nog redelijk nieuw ben in het vak, ben ik vastberaden om iedereen op de best mogelijke manier te ondersteunen. Want ondersteunen en verbinden, dat zijn voor mij belangrijke pijlers in het leven, net zoals ze dat bij SWOVE zijn. Ik vind het belangrijk dat iedereen gehoord en gezien wordt en er samen gekeken word naar mogelijkheden die aansluiten bij de behoeften. Uiteraard ga ik mijn best doen om deze functie zo goed mogelijk te vervullen. Ik kijk er naar uit te beginnen bij SWOVE!

Laten we er met zijn allen wat moois van maken ondanks deze bijzondere (Corona) tijd.

Tot snel,
Deveny Koch