Terug naar nieuws

Dementiecafé Veldhoven gaat online in 2021

Hoe graag we ook zouden willen, voorlopig zit een Dementiecafé op de manier zoals u het gewend bent er helaas niet in. De Dementiecafé’s met vrije inloop die de werkgroep zes keer per jaar organiseerde bij het restaurant van Severinus aan de Wildeman trokken per keer tussen de 50 en 100 gasten. Zowel mantelzorgers, vrijwilligers, cliënten als professionals kwamen op de voor hen aansprekende onderwerpen af en lieten zich daar graag op een laagdrempelige manier informeren.

Vanwege de beperkingen die de coronacrisis met zich meebrengt, kunnen we nu geen bijeenkomsten organiseren. Wat we wel gaan aanbieden zijn een aantal korte informatieve video’s over dementie gerelateerde onderwerpen. Deze video’s vindt u op het YouTube kanaal van SWOVE. We zullen maandelijks een video op ons kanaal publiceren. Wilt u dat we aandacht besteden aan een bepaald onderwerp? Laat het ons dan weten.

Zodra de situatie het toelaat gaan we uiteraard met veel enthousiasme aan de slag om het Dementiecafé in Veldhoven weer nieuw leven in te blazen en hopen we u daar te kunnen verwelkomen. Tot die tijd kunt u telefonisch of op afspraak met uw vragen terecht bij het Informatiepunt Dementie.

040-253 42 30

info@swove.nl

www.swove.nl