Terug naar nieuws

Grand Finale van “De Morgen Gezond Weer Op Challenge”

Vandaag is het de laatste dag van de challenge en gaan we met de resultaten van de voorgaande dagen aan de slag. U heeft iedere dag een score aan uzelf gegeven en opgeschreven wie u bij bepaalde onderdelen kan helpen. De scores kunt u gebruiken om het Positieve Gezondheids spinnenweb in te vullen en de personen kunt u invullen op de Morgen Gezond weer op kaart. De Morgen Gezond Weer Op Kaart is gebasseerd op de theorie van Positieve Gezondheid.

Spinnenweb?? Kaart??...................... We vertellen er meer over.

Het spinnenweb is een middel om uw scores op de verschillende leefgebieden te visualiseren. Na het invullen ziet u in een oogopslag hoe het met uw Positieve Gezondheid gesteld is. Door het spinnen- web periodiek in te vullen, kunt u makkelijk zien hoe u op de leefgebieden vooruitgang boekt.

U kunt het spinnenweb eventueel ook online invullen: https://mijnpositievegezondheid.nl/  U moet dan wel een account aanmaken.

Meer informatie over Positieve Gezondheid is te vinden op: https://mijnpositievegezondheid.nl/home/watishet/

En dan is er natuurlijk ook nog “De Morgen gezond Weer Op Kaart”. Hierop kunt u de namen invullen van de mensen die voor u klaar staan als het nodig is. En mochten er nu onverhoopt leefgebieden zijn waar u weinig of geen namen heeft staan, dan kunt u aan de kleurcodes zien welke van de 22 Veldhovense organisaties u daarbij kunnen ondersteunen. De kleur van de “taartpunt” ziet u terug achter de naam van de genoemde organisaties.

Het is altijd handig om de ingevulde kaart bij de hand te hebben als u een afspraak heeft in het ziekenhuis, met de praktijkondersteuner, een WMO-consulent of met een medewerker van SWOVE.

Wilt u ook in het bezit komen van deze praktische kaart? Neem dan contact met ons op.

We zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 12:00 uur op nummer: 040-254 00 66