Terug naar nieuws

Creatief leven

Voor eenieder die iets wil veranderen in zijn of haar leven!
 
Gevoelens van alleen zijn, eenzaamheid of dat er iets niet klopt en je graag wilt veranderen.
 
Eenzaamheid kent iedereen op één of andere manier wel. Het kan vluchtig van aard zijn en na verloop van tijd vanzelf weg gaan, soms zijn ze blijvend van aard. Dan vormen ze een vast onderdeel van je leven. De ene dag heb je er meer last van dan de andere dag. Soms bekruipt het gevoel je als je in de winkel staat en niet kunt beslissen of je brood meeneemt of toch voor die sinaasappel gaat.
 
Besluiteloosheid treedt wat vaker op bij mensen die al veel langer gevoelens rondom eenzaamheid ervaren. Dat kan bij de één na een klein jaar zijn terwijl dat bij de ander pas na 2 jaar gebeurt. Er is geen pasklaar antwoord, zeker is wel dat het maatwerk is.
 
Voor degene die al langer gevoelens rondom eenzaamheid ervaren is er de cursus creatief leven, een cursus ontwikkeld door Faktor5.
 
Creatief leven is een praktische cursus voor mensen die merken dat ze eenzaam zijn. Voor mensen die het gevoel hebben dat er iets moet veranderen. Voor mensen die het houvast in het leven kwijt zijn. De cursus creatief leven
helpt je!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Patricia Kohlen tel 040-2540066 of p.kohlen@swove.nl
 
Momenteel zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Heb je interesse? Meld je dan snel aan!