Terug naar nieuws

Vrijwilligers gezocht voor bijzonder nieuw respijtzorg initiatief: Met elkaar

SWOVE is op zoek naar vrijwilligers voor bijzonder nieuw respijtzorg initiatief genaamd 'Met elkaar': een uitje voor kwetsbare echtparen
Speciaal voor kwetsbare echtparen start SWOVE een bijzonder nieuw respijtzorg initiatief: ‘Met elkaar’. Een dagactiviteit speciaal voor stellen/echtparen waarvan de één zorgt voor de ander.
Op de prachtige locatie Inn De Molenberg, ontvangen we ongeveer 7 echtparen. Na een de ontvangst met koffie/thee en wat lekkers splitst de groep op en bieden we een wisselend programma met passende en ontspannende activiteiten. Men kan kiezen uit bijvoorbeeld een ontspannen spel, een creatieve activiteit, even gezellig buurten of samen een blokje om. Na een gezamenlijke lunch gaat iedereen weer ontspannen naar huis!

Door deze activiteit aan te bieden, creëren we een mogelijkheid voor kwetsbare mensen om samen de deur uit te gaan, passend te ontspannen en het thuis beter vol te houden. Samen met vrijwilligers zorgen we voor een persoonlijke opvang en de juiste begeleiding.

Voor dit bijzondere project is SWOVE op zoek naar gastvrouwen/mannen die affiniteit hebben met deze doelgroep en in de gelegenheid zijn om op woensdag van 10 tot 13 uur ‘Met elkaar’ mee in te vullen en gezellig mee te lunchen.
Daarnaast zijn we voor het ochtend gedeelte (10.45 uur tot 12 uur) nog specifiek op zoek naar vrijwilligers die ondersteuning bieden bij de verschillende  activiteiten.

Wil je helpen om dit mee vorm te geven?
Bel, mail of kom langs bij Steunpunt Mantelzorg, Burg. van Hoofflaan 70 in Veldhoven (op werkdagen tussen 9 en 12 uur of op afspraak). Telefoon 040-253 42 30. E mail mantelzorg@swove.nl.