Terug naar nieuws

Onderzoek mantelzorgers t.b.v. dementie

Beste mantelzorgers,

Mijn naam is Robin Coppens ik ben een vierdejaars studente van de opleiding Toegepaste Gerontologie aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Momenteel ben ik  bezig met mijn afstudeer stage. Hiervoor wil ik de behoeften achterhalen van mantelzorgers binnen gemeente Veldhoven, die zorg dragen voor een persoon met signalen van dementie vóórdat de diagnose gesteld is.

Ik zou voor mij onderzoek graag in contact komen met mantelzorgers die zorg dragen voor een persoon met dementie, waarbij kort geleden (maximaal 1 jaar terug) de diagnose dementie gesteld is. Deze mantelzorgers wil ik tijdens een interview vragen terug te kijken naar hun behoeften en pijnpunten die zij ervaarden in de periode vóór de diagnose. Met al deze bevindingen wil ik vanuit welzijnsorganisatie SWOVE gaan kijken hoe de organisatie nóg beter aan kan sluiten bij de behoeften van deze mantelzorgers.

Ben u of kent u een mantelzorger van een persoon met dementie die kort geleden de diagnose heeft gekregen? En wilt u meewerken aan mijn onderzoek? Neem dan contact met me op:

E-mail: r.coppens@swove.nl

Telefoonnummer: 040 254 00 66 (Bereikbaar tussen 9:00 en 13:00)

 

Met vriendelijke groet,

Robin Coppens