Terug naar nieuws

๐——๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ถ๐—ฒ, ๐—ฑ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐˜€๐˜๐—ฎ ๐—ท๐—ฒ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜ ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ!

Het Dementiecafรฉ gaat weer van start op 8 maart 2022. Deze avond gaan we het gesprek aan met een zorgtrajectbegeleider. Tijdens deze avond zullen er vragen worden gesteld zoals; wat is een zorgtrajectbegeleider, wat kunnen zij betekenen voor mensen met de diagnose dementie? Wat mag je verwachten van hun ondersteuning? Welke ondersteuningen zijn er allemaal? Hoe kom ik aan een zorgtrajectbegeleider? Op deze en nog tal van andere vragen gaan we met de zorgtrajectbegeleiders in gesprek, er is nadien voldoende gelegenheid voor vragen vanuit de zaal.
ย 
๐—ช๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ: Restaurant de Berkt aan de Wilgenman 1 te Veldhoven
๐—ง๐—ถ๐—ท๐—ฑ: De zaal is open vanaf 19:00, het programma start om 19:30 en eindigt om 21:00
๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป: Er is voldoende parkeergelegenheid aan de achterkant van de Severinus, bij de Berkt in Oerle.
๐—ž๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป: Gratis (aanmelden is niet verplicht).
ย 
Voor meer informatie kunt u op werkdagen tussen 9.00 en 13.00 uur contact opnemen met SWOVE tel. 040- 254 00 66 of met Hannie Bergmans via e-mail: h.bergmans@swove.nl
ย 
We hopen op uw aanwezigheid, de koffie en thee staat voor u klaar! Zorg altijd voor uw eigen veiligheid, heeft u klachten? Blijf dan thuis.