Terug naar nieuws

๐—•๐˜‚๐—ฟ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฉ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ต๐—ผ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜‡๐—ผ๐—ฟ๐—ด๐˜ ๐—บ๐—ฎ๐—ฎ๐—น๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฆ๐—ช๐—ข๐—ฉ๐—˜

De burgemeester van Veldhoven, Marcel Delhez, heeft afgelopen woensdag samen met onze maaltijdrijder Angelique Peters maaltijden bezorgd bij de mensen thuis. Om meer aandacht te vragen voor vrijwilligerswerk. Angelique vertelt het volgende over deze bijzondere dag:
โ€˜Ik vond het een eer om als uitverkorene met de burgemeester maaltijden te bezorgen. We hebben onderweg in de auto hele leuke, open gesprekken gehad en veel gelachen. Marcel was รฉcht geรฏnteresseerd in de mensen bij wie wij de maaltijden bezorgden. Het voelde menselijk, Marcel toonde ook interesse in de werkwijze van de maaltijdbezorging en waarom ik het leuk vind.
Ik vertelde Marcel dat je aan de mensen ziet dat je gewaardeerd wordt. Er zijn mensen bij waarbij ik het enige contact ben in de hele week. Als je dan een praatje kunt maken en uitlegt wat ze gaan eten, zie ik de mensen glunderen. Dat maakt het bijzonder! Ik ben echt blij dat ik dit werk kan en mag doen, want ik ben graag van betekenis voor anderenโ€™.