Mantelzorgwaardering

Gemeente Veldhoven vindt het belangrijk om mantelzorgers goed te waarderen. Steunpunt Mantelzorg heeft voor het zevende jaar op een rij de opdracht van gemeente Veldhoven gekregen om mantelzorgers te verwennen met de mantelzorgwaardering in 2022.

Mantelzorgers die redelijk wat mantelzorgtaken hebben, krijgen een pluswaardering bestaande uit cadeaubonnen t.w.v. € 125,-. Mantelzorgers met een beperkt aantal taken krijgen een waardering bestaande uit cadeaubonnen t.w.v. € 25,-.
Jongeren (tussen 8 en 21 jaar) die in hun thuissituatie regelmatig zorgtaken hebben krijgen een waardering bestaande uit cadeaubonnen t.w.v. € 25,-.
Je kan kiezen uit cadeaubonnen van het Winkelgebied Kromstraat of van het Citycentrum.

Om in aanmerking te komen moet je ingeschreven staan bij het Steunpunt Mantelzorg (onderdeel van SWOVE).
Degene die zich voor 1 november inschrijven, ontvangen voor 5 december 2022 de waardering thuis. Je kan je inschrijven voor de mantelzorgwaardering van 2022 tot 31 december 2022! Degene voor wie men (mede) zorg draagt moet in Veldhoven wonen. De bonnen voor de mantelzorgwaardering 2022 worden uiterlijk 20 januari 2023 thuisbezorgd.
Iedereen kan een mantelzorger aanmelden. Inschrijven kan via het formulier op SWOVE-site. Binnen lopen of bellen kan natuurlijk ook.

Dus bent u nog niet ingeschreven maar wel mantelzorger? Meldt u dan hier aan!